ΣΤΡΑΤΤΙΣ


ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 




Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που διορίστηκαν με ρουσφέτι μέσω κάποιου βουλευτή δίχως να έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες για την θέση με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν όσο πρέπει. Η νοοτροπία στον δημόσιο μηχανισμό κάνει τον υπάλληλο άχρηστο και αδρανή. Στην αρχή όταν εισέρχεσαι στην δημόσια θέση είσαι γεμάτος όρεξη και θέλεις να αποδόσεις. Οι συνδικαλιστές σου βάζουν φρένο.
Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα υπάρχει μονιμότητα. Η μονιμότητα στους δημοσίους υπαλλήλους τελειώνει, σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες. Προκάλεσες άδικο ή δεν εκτέλεσες όπως έπρεπε; Έφυγες. Ένας δημόσιος υπάλληλος θα φέρει την διπλάσια ευθύνη συγκριτικά με έναν ιδιώτη. Ο όρκος που δίνουν είναι γελοίος.
Ο δημόσιος υπάλληλος θα είναι ορκισμένος από την πολιτεία και εάν επιθυμεί θα μπορεί να ζητήσει να αλλάξει θέση. Οι προϊστάμενοι στον δημόσιο βίο θα είναι δίκαιοι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται σε αξιωματικές θέσεις και είναι όλες υπεύθυνες για την ταλαιπωρία του πολίτη. Εφόσον δεν εξυπηρετείς και βάζεις εμπόδια, έφυγες. Θα καταγράφονται σε ατομικό φάκελο όλες οι ενέργειες των δημοσίων υπαλλήλων , ακόμα και τα σφάλματα που διορθώνονται.


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, 
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου