ΣΤΡΑΤΤΙΣ


ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)

 Αρτέμης Σώρρας: το υπουργείο Εθνικής αμύνης είναι στον αυτόματο από την Αμερική. Το υπουργείο οικονομικών δεν υπάρχει. Είναι ένα μαγαζί για παιδικές μουτζούρες. (Ομιλία τύπου πριν 6 έτη στην Καβάλα).



Επίκαιρος όσο ποτέ ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος πριν από 6 έτη, κάνει μια ιστορική τοποθέτηση όσων αφορούν τα 'κακώς κείμενα' και την εταιρία Τουρκία, που στόχος της όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα, είναι να πλήξει όχι μόνο τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά και να αμφισβητεί συνεχώς την κυριαρχία μας από στεριά, αέρα και θάλασσα.

Ας πάμε στο σήμερα...

Την ίδια στιγμή που καταργούνται τα κέντρα νεοσυλλέκτων στον Έβρο μετά την απόφαση του υπουργείου αμύνης, οι Ένοπλες Δυνάμεις, βιώνουν ξανά την απαξίωση με τον αποκλεισμό ορισμένων όπως αναφέρει ο κ.Χρήστος Ουζουνάκης (πρόεδρος ένωσης στρατιωτικών)από την ενίσχυση των 600€.

Η κατάσταση πιο κρίσιμη από ποτέ...

Καθώς δεν περνά ημέρα χωρίς το ανθελληνικό ντελίριο του Ερντογάν και τις δηλώσεις του περί της γαλάζιας πατρίδας ,είναι θα πω μεγαλύτερη η εντύπωση που μας κάνουν οι ανταπαντήσεις των Ελλήνων διεθνολόγων, πρώην και νύν  Αρχηγούς, Στρατηγούς και Ναυάρχους των ενόπλων δυνάμεων..
Παραθέτω μερικές εξ αυτών για να μπορέσουμε εν συνεχεία να αναλύσουμε αλλά και να αντιληφθούμε το τι πραγματικά συμβαίνει.
Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα 'διάσημα' παιδιά που νομίζουν ότι ομιλούν εκ μέρους όλου του έμψυχου υλικού. 

Όλα τα παραπάνω μιλούν από μόνα τους...

Πόσο εξαιρετικά επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν και βιώνουν επικεντρώνοντας στο παρελθόν η στο μέλλον, αφήνοντας έτσι το ίδιο το παρών το οποίο είναι ουσιαστικά ο ίδιος ο άνθρωπος;
Κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να κατανοήσει το παρών και το ολικό παρών διότι όλα και τα πάντα δημιουργούνται στο παρών!
(Αποδεικτική διεργασία, πολίτης πολιτεία,www.kosmotheasi.com)

Κυρίαρχο συστατικό στις δηλώσεις των προαναφερθέντων είναι το 'θα' το οποίο χρησιμοποιείτε για τον σχηματισμό των ρημάτων που περιγράφουν μια μελλοντική πράξη.
Ασφαλώς και δεν είναι κακό το να προσδοκά κανείς μια μελλοντική κατάσταση η οποία θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα και δη όταν μιλάμε για την ασφάλεια της χώρας.
Είναι όμως άδικο όταν ενώ προσδοκάς το μέλλον, να έχεις αφήσει το παρών στα χέρια των ανθελληνικών στοιχείων τα οποία εδράζονται στην χώρα και λυμαίνονται την εδαφική κυριαρχία μας και τα συμφέροντα μας εδώ και πολλά έτη.

Άρα λοιπόν Κύριοι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.

Η όλοι εσείς έχετε γνώση πως όλα βαίνουν δικαίως στην Ελληνική δημοκρατία.. (α.ε με αφμ 0000931106 στην Ουάσινγκτον) και μας εξασφαλίζετε ότι σε μια σύρραξη με την Τουρκία, δεν θα βιώσουμε άλλη μια νύκτα οσάν αυτή των Ιμίων.. 
Η τελικά εξυπηρετήτε ξένα προς την Ελλάδα συμφέροντα και έχετε εντολές, αντί να εξομαλύνετε τις κρίσεις που βιώνουμε, να ρίχνετε λάδι στην φωτιά και να προετοιμάσετε το έδαφος στην Τουρκία και την σκληρή ρητορική της.
Τόσο γελοίες είναι και κατάπτυστες οι αξιώσεις για μια πτωχευμένη εταιρία-χώρα, η οποία για να αγοράσει 1€ θα πρέπει να δώσει 19 τουρκικές λίρες...
Και εσείς όλοι συμβάλετε καθημερινά στα αφηγήματα του σουλτάνου, ο οποίος για να την βγάλει 'καθαρή' άλλη μια μέρα, υπογράφει στρατιωτική συμφωνία με το Κατάρ και την Λιβύη και παίρνει αντιστοίχως από 20δις δολάρια...
Ασέβεια στα Ιερά...

Ιερό είναι ότι δεν χάνεται στο πέρασμα του χρόνου.
Ότι στέκει ακλόνητο εκεί για αιώνες για να το βλέπουμε εμείς οι άνθρωποι. Είναι τα χνάρια των Θεών δημιουργών μας κατά κάποιο τρόπο.

Ιερά είναι όμως και τα κόκαλα όλων αυτών που έπεσαν για το μέγιστο καθήκον.
Έτσι σαν να μην έφτανε που κάποιοι βγαίνουν καθημερινά στο γυαλί και κάνουν μεγάλες δηλώσεις βεβηλώνοντας το αίμα και την φωνή του ήδη υπάρχοντος έμψυχου υλικού, αδιαφορούν και γι αυτούς που έχασαν τη ζωή τους κάτω υπό αδιευκρίνειστες συνθήκες, πληγώνοντας περισσότερο τις οικογένειες τους, με δηλώσεις εκ των ουκ άνευ. 
Με το παραλήρημα και τα αφηγήματα τους για το μέλλον, έρχονται τώρα να βεβηλώσουν και το βαρύ πένθιμο παρελθόν όπου το 1996 χάσαμε τρία παλικάρια την ώρα που παιζόταν κουκλοθέατρο μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας και Αμερικής με πρωταγωνιστές όλη την πολιτική σκηνή..!

Ας δούμε το παρανοϊκό βίντεο...



Στο λεπτό 4:47 ο κ.Σρόιτερ ρώτα τον ε.α. Ναύαρχο Εγκολφόπουλο.
-Ζήσαμε στιγμές αμηχανίας της πολιτικής ηγεσίας εκείνο το διάστημα. Είστε και εσείς ένας από αυτούς που πιστεύετε πως θα είχαμε νικήσει; 

-Καμία αμφιβολία, θα είχαμε ξεκαθαρίσει για τα επόμενα 100 χρόνια!!! Αλλά θα είχαμε επιπτώσεις, θα χάναμε κόσμο...

-Νομίζετε πως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, έχει πάρει το μάθημα της μετά από την νύκτα των Ιμίων;

-Η στρατιωτική ηγεσία έχει καταλάβει.. κάποιοι άλλοι δεν ξέρω...


Να σου θυμίσουμε Ναύαρχε πως τότε χάθηκε κόσμος.
Αν για εσένα τρία άτομα είναι λίγα τότε πρόβλημα σου.
Η ιστορία γράφει..!
Χάσαμε τ αδέλφια μας Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση!!!
Και όταν λες κάποιοι άλλοι δεν ξέρω εάν έχουν πάρει το μάθημα τους, τι εννοείς;;
Δεν τολμάς ούτε να αναφερθείς στην πολιτική ηγεσία; ;
Γιατί μπορεί να έχεις κάποιο κόστος εφ όσων είσαι εν αποστρατεία; 
Τι φοβάσαι;;
Και μέχρι πότε θα ανεχόμαστε όλους εσάς τους προαναφερθέντες;
Πότε θα βρείτε το θάρρος της γνώμης να καυτηριάσετε όλα τα κακώς κείμενα που σκαλώνουν το έμψυχο υλικό ώστε απερίσπαστα να πράττουν το χρέος τους για την πρόοδο ασφάλεια και ευημερία του Ελληνικού Έθνους;;;
Τι παραπάνω θα χρειαζόταν ένα ευνομούμενο κράτος αλλά και η ίδια η δημοκρατία απέναντι σε μια οποιαδήποτε απειλή;

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά!!!

Μια πολιτεία δομημένη με αξίες και αρχές στόχο και σκοπό.
Και μια ένοπλη δύναμη με στόχο σκοπό και ανιδιοτέλεια ως προέκταση της πολιτείας.
Από κει και πέρα ένα δημοψήφισμα θα ήταν αρκετό, ώστε να φανούν οι προθέσεις των πολιτών.
Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι ο πολίτης είναι η ίδια η πολιτεία αλλά και ο ίδιος ο οπλίτης;
Δεν γίνεται η πολιτεία να είναι ένα ξένο σώμα από την στρατιωτική ηγεσία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, μα ούτε και το αντίθετο!

Ας μπούμε στην ουσία...

Παρ.14.1 των προγραμματικών δηλώσεων της Ελλήνων Συνέλευσις περί των ενόπλων δυνάμεων.

Κύριο μέλημα της πολιτείας, είναι πως για να έχεις ειρήνη, θα πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για πόλεμο.

Νομίζω πως αρκεί να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον εαυτόν μας.
Όλοι μας ανεξαρτήτως του στρατεύματος.
Ποιος είναι στ αλήθεια έτοιμος για πόλεμο; 
Ποιος έχει λάβει την στοιχειώδη γνώση τουλάχιστον των τελευταίων 2.500 χρόνων, για να μπορέσει να αποσαφηνίσει το αίτιο που φτάσαμε ως εδώ, αλλά και το αιτιατό που ο καθένας από εμάς βιώνει από την μεριά του αναλόγως τον χώρο που κινείτε και την ιδιότητα που φέρει;
Ποιος από εμάς κατάλαβε πως η Νόηση είναι το υπερόπλο για να σπάσουμε την μεμβράνη της επιλεκτικής αντίληψης;
Γιατί με τόσα όπλα δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ ουσιαστικά από το 1821 και εντεύθεν; 
Ποιος από εμάς κοιμάται ήσυχος τα βράδια την ώρα που το παιδί του άλλου βιάστηκε από αλλογενείς που εδράζονται στον Ελλαδικό χώρο;
Γιατί ζητάμε αποδείξεις όταν πρόκειται για θέματα που Άπτονται του ίδιον όφελος αλλά θεσμικά δεν ενδιαφερόμαστε; 

Άρα ο εχθρός είναι πρωτίστως ο εαυτός μας!
Δεν γίνεται κάποιοι να πατάνε στις πλάτες των ενστόλων και να περιμένουν από αυτούς να ξεπλύνουν τα κρίματα ενός ολόκληρου πολιτικού κατεστημένου το οποίο είναι μηνυόμενο περί του κατηγορητηρίου για έσχατη προδοσία.
Θα πρέπει λοιπόν να γίνουν βαθιές τομές και να επανεξεταστούν όλα και τα πάντα από την αρχή.

Τα υπερόπλα ως εργαλείο...

Χρέος της Ελλήνων Συνέλευσις και της πολιτείας για την επόμενη ημέρα είναι η διασφάλιση των πολιτών και της οικονομίας!

Είναι δεδομένο πως το ποσό των 20.000€ θα εκταμιευτεί σε κάθε σε κάθε α.φ.μ. που βρίσκεται στους εκλογικούς καταλόγους.
Για την τόνωση της αγοράς μέχρι να συναποφασίσουμε να σχεδιάσουμε από κοινού οι δημότες το πως μέσα από τον κάθε Δήμο μας θα αντλήσουμε τα κληρονομικά μας κεφάλαια ύψους 2.3 τρις ευρώ που μας ανήκουν από την συμφωνία του Bretton wouds(φεκ 315/1945) από την ίδρυση της παγκόσμιας τράπεζας ανασυγκροτήσεως και ανοικοδομήσεως όπου είμαστε ιδρυτικά μέλη.
Τα κεφάλαια είναι έτοιμα προς εκταμίευση και προσφέρονται άτοκα με διάρκεια αποπληρωμής 50-100 έτη.
Βρίσκονται στην τράπεζα της Ελλάδος και είναι δύο κατηγοριων:1) 70% ανταποδοτικά  και 2)30% μη ανταποδοτικά.
Άλλωστε το αναγκαστικό δίκαιο των εθνών ανήκει στους φυσικούς ιδιοκτήτες.
Δηλαδή στους κυριαρχούν αυτόχθονες ιθαγενείς.
Εξ άλλου τα κυριαρχικά δικαιώματα των αυτόχθονων πληθυσμών αναγνωρίστηκαν νομικά και με το ψήφισμα 61/295-13/9/2007 του Ο.Η.Ε.

Παρά ταύτα βλέπουμε την εθνική μας κυριαρχία, οποία διέπεται από το δίκαιο της ιθαγένειας, να παραχωρείται όπως π.χ. το όνομα Μακεδονία, που ανήκει στο έθνος αλλά και την εν γένη γενοκτονία που έχουμε υποστεί τόσα χρόνια!!!

Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί την νόμιμη εκπροσώπηση του Έθνους κάτι το οποίο πιστοποιείτε με register από τον Ο.Η.Ε. αλλά και στην ιδρυτική μας διακήρυξη που είναι κατατεθημένη στον Άρειο πάγο.

Έτσι Έλληνα αδελφέ μου με την Ένωση μας, επανακτούμε την εθνική μας κυριαρχία και συναποφασίζουμε για τον τρόπο που θα ζήσουμε.

Και όλα αυτά περιγράφονται μέσα στις προγραμματικές μας δηλώσεις για κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής μας.

Τέλος στις εντολές.. 

Οι διαταγές είναι η ίδια η ουσία!

Ως πραγματικοί ταγοί του Διός!

Ταγοί της ίδιας της ΝΟΗΣΗΣ!!!


    Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου